پنجشنبه, 16 آبان,1398 ۰۹:۳۸ 875
چچ

بيمه باربري داخلي

در بيمه هاي باربري داخلي، مبدأ و مقصد در داخل كشور ايران مي باشد.

معرفی

بیمه نامه های باربری داخلی را می توان به چند شکل صادر نمود:

الف) بیمه نامه های عمومی : در این قرارداد شرایط اصلی بیمه و رئوس کلی حقوقی و تعهدات طرفین مانند خطرات تحت پوشش، شیوه حمل معین می‏شود و با یک سرمایه بیمه‏ای معین ومشخص موافقت می‌گرددکه شامل حمل‌های متعددی می باشد و به همین دلیل، قرارداد تا زمانی که سرمایه توافق شده از طریق حمل های متعدد به پایان رسد دارای اعتبار می باشد.

یکی از منافع این نوع قراردادها و بیمه نامه ها در این است که برای حملهای مختلف نیاز به مراجعه بیمه گذار و صدور بیمه نامه از طرف بیمه گر نبوده و باعث کاهش هزینه ها و جلوگیری از اتلاف وقت می شود .

ب) بیمه نامه با پوشش باز : یکی از محدودیتهائی که در روش بیمه نامه با شرایط عمومی وجود داشت این بود که بیمه گذار در ابتدا صدور بیمه‌نامه صدرصد حق بیمه یا درصد بالائی از حق بیمه را پرداخت می نمود .لذا این مشکل سبب شد که روش بیمه نامه با پوشش باز ارائه شود.

در بیمه نامه با پوشش باز با توافقی که بین ما و بیمه گذار انجام می‏شود هر یک هفته گواهی بیمه ازسوی بیمه سامان صادر می‌شود و حق بیمه متناسب با سرمایه های حمل شده از سوی بیمه گذار پرداخت می گردد. در واقع کلیه دفعات حمل کالا تحت پوشش قرار دارد و نیازی نیست که برای هر حمل پوشش جداگانه‌ای درخواست گردد. در ضمن چون مدت قرارداد معمولاً یکسال است، مذاکره و توافق مجدد در مورد آن ضروری نمی باشد.

ج ) بیمه نامه های ساده: بیمه نامه ای است که برای حمل کالای معینی صادر می شود و در آن مشخصات مورد بیمه طبق فرم پیشنهاد باربری در آن قید می گردد. لازمه صدور بیمه نامه های ساده حمل و نقل کالا این است که شما قبلاً از وضعیت مورد بیمه و چگونگی حمل آن اطلاع داشته و این اطلاعات را در اختیار ما قرار دهید.

مشخصات

خطرات تحت پوشش بیمه های باربری داخلی

خطرات تحت پوشش در بیمه های باربری داخلی به دو دسته اصلی و اضافی تقسیم می شوند.

الف ) خطرات اصلی :

خطرات که معمولاً در بیمه های داخلی تحت پوشش بیمه ای در می آید، مثل خطر آتش سوزی، حادثه وسیله نقلیه که منظور از حادثه وسیله نقلیه، تصادف وسیله نقلیه، پرت شدن وسیله نقلیه و واژگون شدن وسیله نقلیه می باشد. حدود 70% خسارت های ایجاد شده در حوادث جاده معمولاً ناشی از این خطرات می باشد .

ب) خطرات اضافی :

در حمل و نقل خطرات دیگری نیز وجود دارد که محمولات را تهدید می نماید، مانند :

1) پرت شدن محموله از روی وسیله نقلیه

2) برخورد جسم خارجی با محموله بیمه شده و بالعکس

3) خسارات ناشی از بارگیری و تخلیه

4) سرقت کلی محموله

فایل کاتالوگ
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید